me want!

jag måste köpa mig ett par paljettshorts, så snyggt ju ;) tänkte köpa ett par redan i höstas men blev inte så, tänkte att jag kanske kunde ha dom under min andra studentklänning jag ska ha på kvällen sen då min klänning är så kort. och paljettshortsen är ju tajta och ganska korta så.
blir att springa runt i affärer på jakt efter dessa nån gång denna vecka, hoppas de finns i affären!
redovisning i turismen imorgon, gjort bildspel på typ 20 sidor typ 4 ggr så mycket som de andra. ska nog improvisera lite från bilderna, om jag inte hinner skriva ut anteckningarna och gå igenom lite snabbt imorgon. kan ju inte stå och läsa från ett papper. BIG nohnooh!
                     


hooome

jag åkte till gävle igår bymyself :) gick bra. så kom hem vid typ halv 9. man känner sig såå vuxen när man tankar å kör bil ganska lång sträcka själv. haha. mamma blev jätte glad för en blomma jag köpt till henne som mors dag present :) hon ba vad du kan då, hehe. frågade var jag köpt den men de berättar man ju såklart inte ;)

skola imorrn då. ska nog platta håret nu de har nästan torkat efter duschen.
har iv-val sen religion typ eller nått, svenska eller engelska kanske det är. efter så måste jag fixa en sak med turismen, pp presentation åså. redovisning på tisdag.

hörs imorrn, nightie

ledig idag !

gick upp vid 9 typ, kan inet sova länge. men skönt att man haft 2 dagar ledig iaf + nu är det helg :D
men har suttit och pluggat 4-5 timmar idag, är ändå inte klar med allt :( as segt. men vad gör man inte för betyget.. menar det är ju inte långt kvar nu till STUDENTEN! WIHOO.

orkar inte sitta så mycket vid datorn, ska fixa lite nu. hööörs ;>

torsdag,

gick upp vid 9, kunde inte sova längre. vaknade först vig 6 åså. när jag klev upp hade jag jätte ont i huvudet och har blivit halvt förkyld :( hoppas de inte blir värre bara. drog till hallsta vid 10, man blir klar as fort om man inte fixar sig har jag märkt. hah, logiskt. lämna in bilen, har bakat 2 olika sorter, ska nog ha 7 sorter på min student i think. har pluggat en del också, ska nog fortsätta snart. kom precis hem till mamma, de är visst nå fel på nån ventil i bilen, men lampan lös varken dit eller hem nu vilket är bra. en ny kostar typ 1600, inte för jag betalar men serva ju den igår och detta hände precis efter? hm. kan ju undra vad de gjort.

aja nog om de, cyya later !

ville bara säga att...

Jag är ledig imorgon :D WIHO. varför vet jag inte haha. fast egentligen har vi nån valdebatt kl 15-17 men palla de liksom, naae. så ska upp hyffsad tid för att sen åka vidare till pappsen, lämna in bilen, baka osv.
vene när jag kommer hem men ni får ha en bra dag :)

onsdaagh

gick upp vid 8, vaknade först vid 6 å va typ pigg. fixade mig och körde till skolan vid halv 10. gjorde turism prov på 2 kapitel, gick helt okej. började jobba lite med turism arbete, ska redovisa nästa vecka får nog fortsätta hemma om jag får låna brors dator dvs å de sak mycket till innan han flyttar på sig..
sen vare iv-val, segt men inte långt kvar nu, tänk positivt! måste lämna in min bil imorgon igen för de är en lampa som tänds när motorn blivit varm och inte slocknar så de är nått med motorn :s så man ska helst inte köra långt men gör jag ändå.

bjuder på denna (;


typ onödig dag..

min religions lärare va sjuk tydligen, har ba 2 lärare på tisdagar, 4 lektioner. så gjorde inge då, behövde hjälp med bokslutet på uf lektionen, läraren höll på med en grupp i en och en halv timme? herregud. vi är ju många företag i klasserna liksom...
så tog 11.10 bussen hem till pappa, drog och sola och gymmade :) as skönt!
sen hämta jag min bil, och sen blev det speedway, efter det hem hit till mamma igen. och plugga lite mer, har prov imorgon, i turism vilket är okej då jag tycker det är kul.

imorgon tror jag att jag ska sova till 8, börjar 9.35 men räcker att jag kommer till banken vid 10 då de öppnar. sak avsluta kontot vi har där med företaget. har ju mitt iv val från 14.30 till 16.40 slutar då så kan ju inte åka hem tidigare.. eller kan kan jag men vi får se hur jag gör.

nattiiii (:

da school

sitter i skolan, börjar ju egentligen 8.50 men vår religion/samhälls lärare är alltid så himla seg.. slutar halv 3 idag i think, måste ner till banken å grejjer idag. vet inte om jag ska åka hem till pappa då direkt när jag slutat. ska hämta bilen sen kanske det blir speedway, eller sol&gym eller om jag tar det imorgon.. beror lite på om det regnar också vill ju inte bli blöt! aja det visar sig, ni får ha en bra dag! :)


6 växlad ;)

har kört vår spritt nya 6 växlade bil idag :D as skön att göra, dock lite ovant men så e de ju.
idag i skolan hade jag ba mitt iv val, sen gick jag till h&m och shoppa lite när jag hade religion för orka inte gå på lektionen (a)
åkte hem till pappa, packade ihop typ 5 väskor fulla med grejjer. sen lämna min bil på service, den ska dit imorrn! hah. har precis bokat flyg så kollar runt lite på hotell nu, jag åker om nån vecka bara! vart ska jag? ;)

ryssland vs tjeckien

kollar hockey just nu :) tjeckien lär ju ta det. gjort klart min uppgift som jag satt med i 2 h fast jag redan jobbat med den typ 2 h tidigare! duschat, fönat & plattat håret, målat naglarna så finally kan man börja göra sig redo för sängen. är så trött, dock kommer jag inte lägga mig förrän typ 12 as usual..
ska packa imorgon istället för ikväll, tar bilen till skolan imorgon. skönt! slutar halv 2
sen åker jag hit till pappa, packar, lämnar bilen på service, åker hem med mamma. funderar på att sola solarium men vi får se hur det blir med det! de vore ju najs, bättra på brännan lite ;)


mjaow

idag regnar det :( blä för det ! har nyss vart å firat min kusin lite snabbt som fyllt 20, pappa skulle hem till hockeyn. sverige borde ju vinna!
måste börja plugga om en stund... orkar inte det men har en stor uppgift som ska mailas in senast ikväll..
här är båda mina bikins jag köpt i år ;)


luncha med bankgubbar ;)

yees, det gjorde jag idag. varför? hmm.. jo för Liz från skottland är på besök, så vi redovisa lite om skottland för dom eftersom att vi fick ett stipendium av dom, ett från internationella programkontoret, självklart på engelska! sen har jag solat, fixat & trixat här hemma, städat, bakat osv.. hej hemmafru..
först blire in till skolan vid 8, prov några timmar, lyssna på en pilot som kommer och snackar :) intressant faktiskt! sen bär det av in till sthlm för att gå på ice bar!
flashigt va? ;)



imorgon blire rix fm med pöööösis :D

Hmm.. ;)

nu ikväll så ahr jag vart och kollat speedway, div 1, fun.
här är mitt paket som kom för nån dag sen bara, inte hunnit lagt upp! vad tror ni det är? ;)



jo mina snygga leggings och min andra studentklänning :D får se om jag ska ha den då den är väldigt kort.. kommer typ åka upp hela tiden när man dansar ju..


ooonsdagh

invigde en av mina nya tröjjor idag! har ju ett lager nytt som sagt..kom på igår kväll att jag hade sovmorgon idag, som jag har alla onsdagar. gick upp 6.10 för jag tänkte först ta bussen in vanlig tid, isen säger pappa att jag kan ta bilen så åkte hemifrån typ 8.45 då jag börjar 9.35 så kunde sovit längre..
lämnade in en svenska uppgift imorse fick mvg wiho! jobbade lite med religions uppgiften som är as stor! fett booring.. den ska in på söndag. sen drog jag hem vis halv 3 orkade inte gå på iv valet (a)

näe nu ska jag ut å scchteeeka ;) nawh !


precis gymmat (y)

har precis kommit hem från gymmet, as skönt!
idag började de med att jag blir väckt halv 8 jag ba shiit bussen går 8.20 som jag skulle ta in till sthlm, hade glömt ställt klockan. SMART. fixade mig på 45 min rekordtid! vi va på studiebesök, hare krshna, sög as mycket, sen skulle vi på museum men åkte hem orka inte sa jag inte mådde bra! så man gör ;)
ska fixa lite med mig själv nu, hörs (;

sunnyday (y)

idag har det vart soligt hela dagen, de är det fortfarande. har suttit och solat några timmar, as skönt :D för det har vart rätt varmt också, solat i shorts å bikini! har fått lite färg faktiskt. wiho
nä nu ska jag börja packa lite och pyssla med mig själv.


crazy baby, crazy night (;

jag och pappas sambo åkte till gävle i fredags typ vid 11, sen blev det 4 timmar shopping :) t.ex. rosa korta mjuka shorts, har 5 par nu, en till bikini och massa smink m.m. efter det åkte vi hem till några åså, på kvällen blev det förfest och sen utgång. snacka om craaaazy ;) faen vad kul det var! :D typ min roligaste kväll/natt in my liiiife! träningsvärk i låren, välkommen!
sen igår blev det träffa några och mer shopping. shoppat 3 gånger denna vecka :D dock kunde jag inte stanna kvar en till natt till idag utan va tvungen att åka hem igår kväll, så va hemma runt 11.
det första man gjorde imorse va ju å hoppa in i duschen, så skönt!

äntligen beställt :D

idag har jag städat massooor... och beställt dethär som jag velat haft rätt länge nu. har redan en studentklänning som jag fick hem för nån vecka sen men ska byta om till denna på kvällen hade jag tänkt, för man vill ju inte ha samma på sig! ;) mamma ba du kommer bara hinna använda dom några timmar, so? klänningen och leggingsen är ju bara såååå snygga. så hoppas det passar!
köper ju allt jag vill ha ;)


  

lååång helg !

tog bilen in idag började halv 10, åja pappa har ju köpt en bil till mig :D haft den typ 2 v nu, as najs.
slutade 16.40, segt med iv val men man får göra det roligt på nått sätt, försöka fast de e boooring. men tiden går fortare när man skrattar har jag märkt!
igår va nån snubbe från svt å snacka om främlingsfientlighet, aja nog om det.
skönt väder är det idag också, solade på rasten (y)

Long tiime no see !

längesen jag va inne här, har inte haft tid :s har haft mycket saker för mig sen jag kom hem från skottland.. vet inte om nån e sugen på å se bilder eller höra nått hur de va? några bilder ligger annars ute på fb.

mina dagar har bestått av plugg,  (haft mångaredovisningar, na prov) gymmet, sola, kompisar, och SHOPPING <3
vet inte hur mycket jag shoppat för sen jag kom hem.. syns på kontot :s tur det snart är sommar då man ska jobba och få caash (y) vilket innebär mer shopping ;) har ju beställt hem en studentklänning från topshop, as snygg. ska nog beställa hem en annan som jag hittat på en annan sida. måste ju byta om sen på kvällen när man drar ut ;)

idag va jag å cetey i sthlm för jag skulle köpa nytt löshår, köpte ljusaste de har. färgade ju håret i fredags och klippte mig :) va där 3 timmar.
nä nu ska jag platta håret osv, nightie !

vi som va till skottland å jobbade på ikea 3 v, blev fast 1 v till pga askan. 1 v semester inte fel!
jag, fia, lobstern, dave (malin x2) + lägenheten vi bodde i





RSS 2.0